Wie zijn wij

Afscheid nemen van je kind hoe moeilijk is dat. Zonder dat je het wilt moet er nagedacht worden over de uitvaart. 
De dood van een kind is een drama dat elke ouder kan overkomen.

Sonja Klozing en Byanca Beijersbergen verzorgen met hart en ziel begrafenissen en crematies van baby’s vanaf 16 weken zwangerschap, kinderen en jongeren.

Een beetje warmer licht brengen, waar het donker is geworden.
Helpen dragen, wat te zwaar is. Uit handen nemen, waar uw hoofd nu niet naar staat. Dat is wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij kunnen het verdriet niet wegnemen, maar wel de eerste zorgen. Wij gaan samen met u op pad om op een onvergetelijke wijze afscheid te nemen. Een afscheid dat u ondanks alles troost geeft. 

Wij zijn er op ieder moment voor u met een luisterend oor. Met onze ervaring en een open blik nemen wij u mee langs alle mogelijkheden en dragen wij creatieve ideeën aan.

 

Vooraf kennismaken

Wanneer er tijd is om na te denken over het afscheid dat komen gaat, is het mogelijk om vrijblijvend kennis te maken met ons. De vragen of ideeën van u of misschien van uw zoon of dochter kunnen besproken worden. Wij staan er ook voor open om dit telefonisch of per email te bespreken. Ouders zien vaak op tegen een kennismakingsgesprek en dat is logisch. De ervaring leert dat een gesprek juist rust geeft.